welkomspakket Papicolor
Handletteren,  Papicolor

Ambassadeur van PapiColor!

Leuk nieuws! Samen met 15 andere handletteraars mag ik ambassadeur zijn van Papicolor. Papicolor is het bedrijf waar je moet zijn als handletteraar of bulletjournaler. Ze hebben een groot assortiment in allerlei papiersoorten en prachtige handlettermaterialen van onder andere de producten van Royal Talens, Bruynzeel, Studio Suikerzoet, Paperfuel en Carla Kamphuis.

Na de aftrap op 17 mei, waar ik helaas niet bij kan zijn ;-(, gaan we aan de slag om materialen te promoten! Tijdens die introductiebijeenkomst krijgen ze een workshop van Carla Kamphuis. Die kans gaat helaas aan mijn neus voorbij, maar ik kom haar vast nog wel tegen in de toekomst.

Gister heb ik het welkomstpakket gekregen. Er zitten zoveel mooie producten in om mee te starten, dat kan alleen maar hartstikke leuk gaan worden! Kan niet wachten om te beginnen!