Brainstormen in restaurant
Brushletteren,  Handletteren,  Workshop

Brainstorm grote workshop

Het leuke van dat ik begonnen ben met handletteren, is dat ik zoveel leuke inspirerende en creatieve mensen heb ontmoet de afgelopen tijd! Zo had ik gister een afspraak met Anita Rademaker van Workshops4Kids in Breukelen. Ergens ‘in het midden’ afgesproken want we wonen nu niet echt bij elkaar om de hoek.

We hebben onder het genot van een heerlijke lunch een brainstorm gehad over een grote workshop die op de planning staat voor 35 personen! Dat vergt wel enige voorbereiding. Naast Anita zal ook Sandra Drogt me gaan ondersteunen bij deze workshop. Dat het leuk gaat worden, durf ik nu al met grote zekerheid te zeggen.

Ik heb zomaar het idee dat dit project een begin kan zijn van leuke nieuwe activiteiten  in de toekomst. Een geslaagde middag dus!