Flex the fear quote
Artikel,  Diversen,  Handletteren

Flex the Fear

Tijdens de laatste workshop die ik gaf, zijn we eigenlijk niet eens toegekomen aan het maken van een quote. Er was gewoon geen tijd voor. We hebben heerlijk geoefend met letters, banners en het maken van mooie gekleurde achtergronden.

Een quote bedenken die je wilt handletteren is ook best lastig! Alle bekende, meest gebruikte quotes zijn allang voorbij gekomen. Zelf vind ik het altijd lastig om iets te bedenken wat origineel is én wat past bij mijn gevoel op dat moment.

Deze tekst: Flex the Fear, die móest ik gewoon maken. Buig je angst om.
Je kunt bang zijn voor zoveel dingen, dat het je belemmert in de dingen die je doet of wilt doen. Of je doet juist bepaalde dingen niet, die je diep in je hart juist wel wilt doen. Angst!
In deze tijd met veel onzekerheden merk je om je heen dat veel mensen bang zijn. Bang voor wat er gaat komen, bang voor wat er juist niet gaat komen, bang om ziek te worden… noem maar op.

Een tijd geleden heb ik de online cursus ‘Zelfhypnose Systeem 2.0’ van het Hypnose insituut Nederland gevolgd. Super interessant en leerzaam! Een aantal angsten heb ik hierdoor gelukkig al overwonnen. Daarna ben ik via social media Edwin Selij, mijn favoriete nieuwslezer 😉 en het HIN blijven volgen.

De allernieuwste online cursus Flex the Fear is inmiddels in mijn bezit en ik heb echt zin om er aan te beginnen! Wil je ook van je angst af en je vrijer voelen om je leukste leven te leven? Dan zou ik echt een kijkje nemen op de pagina van het Hypnose Instituut Nederland.

Excuses… ik was een beetje afgedwaald, want ik had het over het bedenken van quotes en natuurlijk ook het maken ervan! Hieronder volgt nog een reeks foto’s die ik heb gemaakt toen ik deze tekst vanmiddag maakte. Zo kun je zien hoe je stap voor stap tot een kleurrijk eindresultaat kunt komen. En wees niet bang ( 😉 ) dat je het fout doet! Want eh…. niet perfect is ook goed!