foto handletterfeestje Jasmijn
Handletteren,  Kinderfeestje,  Workshop

Handletter kinderfeestje in Purmerend

Op 22 september mocht ik een handletterfeestje geven bij Jasmijn in Purmerend. Jasmijn wordt 10 jaar en had vijf vriendinnen en een vriendje uit haar klas uitgenodigd. Het werd het ook echt een feestje! Ze hebben allemaal een mooie canvas gemaakt en gingen zoals ik het kon zien (en horen 😉 ) heel enthousiast naar huis.

We zijn gestart met het maken van de gekleurde achtergrond op het canvasbord. Dit deden we met stiften op waterbasis, onder andere de ecoline bruhspennen. Het is zo leuk om te zien hoe elk kind een uitgesproken kleurkeuze maakt en dat alle resultaten altijd weer anders zijn. Tijdens het drogen van de canvasbordjes werd de beginkapitaal van hun naam gevuld met diezelfde letter in zoveel mogelijk varianten. Er waren voorbeelden genoeg maar niet iedereen had die nodig. Een creatief stel daar in Purmerend! Leuk!

De beginkapitaal en hun zelf geletterde naam werd op het bord geplakt en het resultaat was super. Helaas hadden we geen tijd meer om ook nog de paperbaggies te maken (op het Youtubekanaal van Karin Joan kun je er een filmpje van zien hoe deze gemaakt worden).

Hieronder de foto’s (met toestemming van de ouders voor plaatsing) van het feestje.