Raamtekening in 't Groen
Handletteren,  Projecten

Kerst op de ramen bij Brasserie in ’t Groen

Heerlijk die tijd voor de Kerst. Iedereen komt in de kerstsfeer door kerstverlichting, allerlei versieringen in huis op te hangen en kerststukjes neer te zetten. Ik hou er van! Vooral de lichtjes…. en die mogen wat mij betreft ver na de feestdagen blijven.
Door Brasserie in ’t Groen ben ik gevraagd om op de ramen in het restaurant kerstversiering aan te brengen. Wat een leuke klus. Begin december ben ik langs gegaan om het door te spreken en om foto’s te maken van het interieur. Omdat er ook een krijtbord met aanbiedingen boven de bar hing, heb ik die meteen ook meegenomen om opnieuw te letteren. Dat ging dus even voor.

Op 6 december, eerst moest de Sint het land uit 😉 ben ik onder het genot van een heerlijke cappucino aan de gang gegaan. Intussen kwamen er steeds meer gasten binnen, die een rondje op de golfbaan hadden gedaan, dus ik had veel aanspraak. Het was dus een gezellige ochtend met wat mij betreft ook nog een mooi resultaat!