aankondiging MegaWorkshopEvent Barneveld
Brushletteren,  Handletteren,  Projecten,  Workshop

MegaWorkshopEvent in Barneveld

Op zaterdag 15 september a.s. vindt voor de tweede keer het MegaWorkshopEvent plaats in Barneveld. Vorig jaar was het MegaWorkshopEvent o.l.v. Karin Joan zo’n groot succes, dat het dit jaar opnieuw georganiseerd wordt om geld in te zamelen voor Team Joshua. Wil jij ook dit goeie doel steunen en ben je gek van handletteren? Dan is dit Event helemaal iets voor jou!
Ik ga zelf als vrijwilliger aan de slag op deze dag en zal assisteren bij de workshop van Corine Smitt. Misschien zie ik je dus daar wel!

Welke workshops kun je volgen en wie geven die?
Karin Joan (www.KarinJoan.nl/www.Makerisme.nl)
Martine Boere van Studio Suikerzoet – www.studiosuikerzoet.nl
Stéphanie Vos van All Things Elysian – www.allthingselysian.com
Lizemijn Libgott van Lililettering
Corine Smitt van Letters voor later
Dutchminisketchbookteam

Tijdens het event kun je twee workshops naar keuze volgen.
Kosten: 65 euro per persoon.
Dit is inclusief: 2 workshops, koffie/thee, lunch en het materiaal. Je kunt je nog opgeven want er zijn nog plaatsen vrij! Klik op de pagina www.megaworkshopevent.nl om je op te geven.
Locatie: De Meerwaarde, Rietberglaan 6 in Barneveld

Er zijn veel stands met mooie artikelen, een loterij met fantastische prijzen en een veiling met unieke, originele tekeningen/ kunstwerken van o.a. Karin Luttenberg van Paperfuel, Carla Kamphuis, Marijke Vanhommerig van Marijke tekent, Martine van der Velde van Typotini) en Mirjam de Boer van Handletteren.nl.

Doe mee, Deel mee en Help mee in de strijd tegen hersentumoren.

Team Joshua is in 2014 tot stand gekomen door een groep (fiets)vrienden. De teamnaam is ontstaan door Joshua, zoon van Arnoud en Eunice van Gent. Joshua is een lief en dapper ventje dat al van baby af aan vecht tegen hersentumor. Samen met de stichting VENTOUX3 en het hersentumorfonds willen wij zoveel mogelijk geld ophalen voor onderzoek naar het ontstaan en genezing van hersentumoren. Onderzoekers hebben ideeën genoeg, maar voor het onderzoek is veel geld nodig, heel veel geld! En dat is er simpelweg niet