Handletteren,  Projecten,  Raambelettering

Raamversiering Winter 2019

Deze keer had ik een ander idee om ons achterraam te versieren met Kerst. Geen kerstballen en sterren aan draadjes zoals eerdere jaren, maar totaal gevulde stroken met teksten en tekeningen betreffende winter, Kerst en oud en nieuw. Een best klusje maar leuk om te doen! En het resultaat is zowel overdag als ’s avonds superleuk!

Met tape heb ik een hulplijn voor mezelf gemaakt zodat het echt een vlak zou worden. Met de Posca marker ben ik begonnen met schrijven en tekenen. Bovenaan als eerste de tekst Merry Christmas. Vanuit daar ben ik gaan bouwen. De laptop ernaast met wat voorbeelden voor kerstdoodles, want echt goed tekenen kan ik nu ook weer niet…

De onderste balk ging op dezelfde manier. Het was even puzzelen maar ik ben wel tevreden over het resultaat!

Ik wens iedereen een heel gezellig, gezond en creatief 2020 toe!