falcon fashion woerden raamletteren
Handletteren,  Projecten,  Raambelettering

Winkelramen letteren in Woerden

Op zaterdag 5 mei ging ik met nog negen andere handletteraars de winkelstraten door in het stadshart Woerden. Het was mijn allereerste bezoek aan Woerden, wat me goed bevallen is! Wat een leuk gezellig centrum en doordat de zon heerlijk scheen was het extra genieten.

Iedereen kreeg vijf winkels waarvan de ruiten voorzien moesten worden van teksten en/of tekeningen. Nadat we kennis hadden gemaakt – leuk om nu ook de gezichten achter alle instagram en facebook accounts te zien 😉 – op het terras van OOK en de materialen hadden verzameld konden we op pad. Van 13.00 uur tot 17.00 uur hadden we daar de tijd voor…

Mijn eerste winkel was De Barbier, waar al een groot logo op het raam stond, dus heb ik de tekst “Real men go to real barbers” en wat doodles naast het logo gezet. Een goed begin al zeg ik het zelf. Van te voren had ik geen idee hoe lang ik er over zou doen, maar dat viel reuze mee. Op naar de volgende! Weer een kapsalon. Joolz Hairstyle. Van daaruit naar het oog en de naald en de wereldwinkel. Als laatste bezocht ik Falcon Fashion. Ik had nog een uur, dus ruim op tijd. Echter bleek Falcon drie winkels naast elkaar te hebben, dus het was toch meer werk dan gedacht 😉 Maar, gelukkig kwam er nog versterking van een paar dames die al klaar waren met hun winkels. Super dus en een gezellige afsluiting van deze middag.

Op weg naar de parkeergarage, nog even een stop gemaakt voor een wijntje op het terras met m’n handlettermaatje Ednadia @ewlas. Altijd gezellig! Woerden, wie weet tot de volgende keer.