workshop handletteren Limmen
Handletteren,  Workshop

Workshop Handletteren in Limmen

Op zondag 4 november gaf ik een workshop Handletteren in m’n eigen dorp. Een groep van elf dames die in de ruimte van “Thuisbij Limmen” eerst gezellig gingen lunchen samen. Dus ik viel met m’n neus in de boter. Salades, wraps, croissantjes…. de catering was tot in de puntjes verzorgd dus!

Na een korte introductie heeft iedereen een aantal gekleurde achtergronden gemaakt met ecoline. Het leuke is dat er altijd zoveel verschillende resultaten ontstaan. Andere kleuren, andere composities en altijd mooie resultaten.

Met de oefenbladen schreefloze letters, schreefletters, schrijfletters, bounceletters, schaduw maken en een korte introductie in het brushletteren werd er hard gewerkt en waren de dames echt even stil 😉 aan het werk.

Er zijn mooie teksten gemaakt, sommige kozen ervoor om lekker te blijven oefenen en thuis misschien op hun gekleurde achtergrond een tekst te schrijven. Al met al was iedereen enthousiast en ging met nieuwe ideeën naar huis. Wie weet over een tijdje nog een vervolgcursus want we zijn helaas niet aan alles toegekomen.

Een aantal foto’s van deze gezellige middag: