Brushletteren,  Bullet Journal,  Handletteren,  Projecten,  Workshop

Workshop secretaressedag Baker&McKenzie

Vandaag was het ‘Secretaressedag’. Leuk toch? Voor de secretaresses van Baker & McKenzie zeker. Zij kregen vanmiddag een workshop en een borrel aangeboden door ‘hun baas’ in Crazy Kitchen in Amsterdam.

Samen met Anita Rademaker (van Workshops4Kids) en Sandra Drogt mocht ik deze geven! We hadden de grote groep van 33 dames verdeeld over drie tafels. Elke tafel kreeg een andere ‘flits-workshop’. Wat is een flits-workshop? Een hele korte workshop van nog geen uur… waarin je toch iets leert en maakt. Zoiets. Alle secretaresses kwamen dus aan elke tafel en kregen dus drie workshops.

Anita heeft de Handletter workshop voor haar rekening genomen. De quote ‘Doe als een tulp en ga uit je bol’ werd gehandletterd. Omdat je in 50 minuten niet kan leren handletteren, was er alvast een grid gemaakt en lagen er genoeg voorbeelden om mee uit de voeten te kunnen.

Aan de tafel van Sandra, werden er achtergronden gemaakt met ecoline en korte quotes met vooral heel veel kleuren. Let Love Rule! Voor de meeste dames was dit de leukste tafel! #lovecolors

Bij de tafel van mezelf, kreeg iedereen een mooie bullet journal en uitleg wat je daar zoal mee kan doen. Ook werd het bounceletteren geoefend. Best lastig bleek, vooral bij de laatste groep. Maar… niet zo gek met dit prachtige weer. Want ook binnen was het best warm (heet zeg maar 😉 )

Wat mij betreft was de workshop meer dan geslaagd en droeg de entourage en catering van Crazy Kitchen daar zeker aan bij. Nog een borreltje toe en naar huis. Voor herhaling vatbaar dus…

Sandra en Anita bedankt voor jullie bijdrage aan deze leuke en gezellige workshopmiddag! Een superteam waren we!